UHAPŠENA JEDNA OSOBA ZBOG PLJAČKE 2 MILIONA MARAKA U BANJA LUCI Evo o kome je riječ


Policija je u okviru istrage otimanja dva miliona maraka od Banjalučanke J. Š. koja trguje devizama uhapsila jednu osobu s područja Gruzije koja se može povezati sa ovim slučajem.

Prema informacijama  ovo krivično djelo počinila je dobro organizovana grupa koja je tokom bijega promijenila više vozila. Dio njih je pobjegao u pravcu Doboja, a sumnja se da su neki čak otišli iz BiH.

Istražioci su do sada otkrili i rute kojima su bježali lopovi, a pronađena su i dva vozila za koja se sumnja da su koristili.

Radi se o seatu koji je otkriven u naselju Sunce, te audiju koji je otkriven u naselju Paprikovac.

"Lopovi su nakon pljačke otišli prema naselju Sunce, a zatim su bježali prema Zalužanima gdje su, po svemu sudeći, krenuli da otvaraju ukradene torbe. U jednoj od njih su pronašli mobilni telefon koji je vlasnica prethodno sakrila. Signal tog telefona je ugašen na baznoj stanici u Zalužanima. Daljim operativnim radom se došlo do informacija i dokaza da su pljačkaši pobjegli u Doboj", rekao je izvor blizak istrazi.

Banjalučanka J.P. napadnuta je utorak uveče ispred svoje kuće u banjalučkoj Ulici Relje Kneževića. Lopov joj je prišao s leđa dok je bila na kućnom pragu te joj istrgao torbe u kojima je navodno bilo oko dva miliona maraka i pobjegao.




Magazin PRESS / Source


 

Pokreće Blogger.