SPREMA SE BURA Dodik otvorio twitter profil - EVO ŠTA JE PRVO OBJAVIO I KOGA JE SVE ZAPRATIO


Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider SNSD-a Milorad Dodik odlučio je aktivirati se na društvenim mrežama, pa je tim povodom kreirao Twitter nalog.

Dodik je objavio i prvi video na svom nalogu. 

- Poštovani, ovo je moj zvanični Twitter nalog. Odlučio sam se, pored niza lažnih, koji su do sada bili u eteru, da otvorim zvanični, svoj nalog. Ovo je mogućnost da zajedno razgovaramo, da podijelimo mišljenja i stavove o najvažnijim pitanjima unutrašnje i spoljne politike. Ovo je način kojim želim da obezbjedim da direktno komuniciram s vama, da s vama razmjenim mišljenja, da artikulišemo odgovore i da doprinesemo javnoj prezentaciji naših stavova i naših odgovora na važna pitanja.

Zapratite ono, što ću na ovom Twitteru pokušati da saopštim. Jednako tako, i sa vama, koji imate različita mišljenja, spreman sam na dijalog. Spreman sam na razmjenu mišljenja. Vjerujem da ovo može doprinijeti da se bolje razumijemo, shvatimo i da na pravi način budemo informisani - rekao je Dodik.

Dodika trenutno prati 1.77 ljudi, dok je on "zapratio" deset profila i to: predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, mađarskog premijera Viktora Orbana, predsjednika SAD Džo Bajdena (Joe Biden), predsjednika Francuske Emanuela Makrona (Emmanuel Macron), američkog državnog sekretara Entonija Blinkena (Antony), šeficu Evropske komisije Ursulu fon der Lejen (Von der Leyen), visokog predstavnika EU Žozepa Borelja (Josep Borrell), lidera HDZ-a Dragana Čovića, Vladu RS i SNSD.



Avaz


 

Pokreće Blogger.