UŽASAN VIDEO! SNIMAK IZ LUKSUZNOG HOTELA ZASTRAŠUJE Date skoro 1000 KM za noć, pa se nađete u sceni kao iz Gladijatora


Zamislite da ste na luksuznom odmoru na Majorci, u hotelu gde noćenje košta skoro 1000 KM. Očekujete mir, opuštanje pored bazena, i možda čak i malo luksuza. Međutim, ono što dobijate je pravi atletski izazov - borba za ležaljku, koja podseća na scene iz filma "Gladijator".

 

Uprkos ekskluzivnom okruženju i cijeni koja obećava luksuz i komfor, turisti u ovom hotelu suočavaju se sa nesvakidašnjim izazovom. Dva viralna TikTok videa svjedoče o neviđenom haosu koji vlada svakog jutra, kada gosti, već od najranijih sati, formiraju red ispred prostora bazena, spremni da se bore za savršeno mjesto pod suncem.

 

Čim se vrata oko bazena otvore, scene podsjećaju na olimpijski maraton: gosti trče, preskaču prepreke i u sekundi zauzimaju najbolje ležaljke. Dok jedan član porodice trči prema bazenu, drugi ostaje da čuva doručak, jer bez energije nema ni pobede. Ovaj prizor izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, od kojih su neki ironično primjetili: "Čudo je što još nisu stavili natpis: 'Trčanje zabranjeno!'".

Ono što dodatno izaziva nevericu je činjenica da se sve ovo dešava u hotelu na Majorci, gdje noćenje koštaoko 1000 KM. Iako se samo 100 metara dalje nalazi prelijepa pješčana plaža sa kristalno čistim morem, gosti i dalje insistiraju na borbi za mjesto pored bazena, vjerovatno vjerujući da im ta cijena garantuje pravo na luksuz i udobnost.

 

"Ovo nije odmor, ovo je stres!"– jedan je od komentara na društvenim mrežama, dok drugi korisnici otvoreno izjavljuju kako je ovo posljednje mjesto gde bi željeli da provedu svoj odmor.





 

@bryanbeensofficial The war has begun..🪖🪖 #TowelChallenge #PoolsideDrama #ReserveYourSpot #ViralTrend #SummerChaos #VacationFails #TowelWars #EpicFail #MustWatch #TikTokComedy #mariokart #mario @Dyon Offenberg @carmen schipper @Britt Bekker ♬ sonido original - Carlos Feria



Magazin PRESS / Depo
Pokreće Blogger.