POLICIJA IMA NAJCRNJE MOGUĆNOSTI Evo šta su sve do sad izuzeli od porodice Dragijević


Tijelo male Danke Ilić (2), koja je nestala 26. marta u Banjskom polju, još nije pronađeno. Za njom se intenzivno traga, a policija ne isključuje ni najcrnje mogućnosti.

Kako smo i ranije pisali, poučeni bogatom praksom, historijom, ali i nedavnim zločinima, pripadnici policije ne isključuju ni mogućnost da je tijelo djeteta raskomadano, ali je svakako uzimaju kao rezervu.

Policija je do sada od porodice Dragijević uzela sjekire, lopate, ali i motornu testeru, kaže majka ubice Dejana Dragijevića, Svetlana.

- Neko drugi je to napravio, pa je njemu smjestio. Plašim se od milicije od svih, samo me slikaju. Bili su svi, iznijeli su svašta, sedam papira imam. Motornu testeru su uzeli, bili su ovi u bijelim odjelima,  uzimali briseve. Od 10 do pola tri ujutru su bili, ima sve u papirima, sve piše. Samo meni dušu da uzmem! Ne znam ništa, ništa ne znam! Bile su komšije na sahrani, a rodbina nije bila - kazala je ona.

Danka se probudila, oni su je udavili

Kako je MUP saopštio, Dejan i Srđan, koji su osumnjileni za ubistvo Danke, udarili su je automobilom, a potom ubacili u automobil. Nešto kasnije dijete se probudilo, a oni su je, u strahu da djete ne zaplače, udavili. 

Dijete su, kako su priznali, bacili na deponiju, ali se Dejan sa pomagačima vratio i premjestio tijelo na drugu lokaciju. 

Nekoliko dana od priznanja, uhapšeni su i Radoslav i Dalibor Dragijević, zbog sumnje da su pomogli da se tijelo premesti, a Dalibor je umro od infarkta u policijskoj stanici.





Magazin PRESS / Republika


 

Pokreće Blogger.