OVI LJUDI NISU NORMALNI Sad je i konačno OTKRIVENO šta se desilo s tijelom male Danke, Dalibor je OVO priznao pred smrt


Dejan Dragijević je po sopstvenom priznanju usmrtio dvogodišnju Danka Ilić 26. marta kada ju je Srđan Janković najprije službenim automobilom udario, a zatim ju je Dejan koji je bio na suvozačevom mjestu udavio i usmrtio.

On je na saslušanju ispričao da je Danki stavio jednu ruku preko usta, dok ju je drugom davio dok nije prestala da diše. Takođe, on je rekao da su mu da premesti tijelo dva dana kasnije pomogli brat Dalibor Dragijević i otac Radosav Dragijević.

Prema nezvaničnim informacijama, njih trojica su u svojoj porodičnoj kući navodno raskomadali tijelo, što je Dalibor Dragijević pred smrt priznao policiji i do detalja ispričao šta su njih trojica uradili sa tijelom.

Kako je rekao, oni su Dankino tijelo raskomadali na dijelove, sakrili ga, a onda se otac vratio i premjestio dijelove tijela na samo njemu znanu lokaciju.

Iako je njegov sin Dalibor priznao prije nego što je umro kakav su monstruozan čin izvršili on, njegov brat i otac. Radosav Dragijević odbija da kaže policiji gdje je ostavio djelove tela male Danke.

- Nikada vam neću reći gdje sam je ostavio - rekao je on, saznajemo nezvanično.

Podsjetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta kada se u dvorištu porodične kuće njene majke Ivane Ilić, igrala sa svojim starijim bratom. Kako je rekla Ivana, sin joj je zatražio vodu zbog čega je ona otišla do automobila, a kada se vratila djeteta nije bilo.

Od pomenutog dana, potraga za Dankom traje danonoćno.




Magazin PRESS / Republika


 

Pokreće Blogger.