SUTRA SAHRANA NOVINARU KOJI JE STRADAO U NESREĆI KOD SARAJEVA Poznato i stanje troje mladih Bišćana koji su krenuli na takmičenje


Tragično preminuli novinar Goran Maunaga bit će sahranjen sutra na groblju Donji Miljevići u Istočnom Sarajevu u 14 sati.

Goran Maunaga (65), dugogodišnji novinar Glasa Srpske, Nezavisnih novina i Novinske agencije Republike Srpske - SRNA poginuo je u subotu, 9. marta, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Donjoj Ljubogošti kod Pala.

U istoj saobraćajnoj nesreći povrijeđeni su i članovi KBS "Favorit" iz Bihaća. Dženan Hodžić, Hassan Selimović, Ajla Vojić i vozač automobila Adisa Milavica, Ajlina prijateljica s Policijske akademije iz Sarajeva, krenuli su iz hotela u Sarajevu prema Palama, gdje su se trebali pridružiti takmičenju na kojem su bili prisutni Rinaldo Pikoloti i Šejla Oraščanin kao suci takmičenja, saznaje portal "BiscaniNET".

Do nesreće je došlo na magistralnom putu Pale-Sarajevo kada su se sudarila tri vozila, a istog dana kako saznajemo policija je uhapsila vozača „audija A6“ Miloša Abazovića zbog sumnje da je prouzrokovao nesreću.



Magazin PRESS / Source


 

Pokreće Blogger.