DRAMA U BH. GRADU Srednjoškolac prijetio da će sve pobiti, intervenisala policija


Jedan učenik Srednje strukovne škole u Ljubuškom prijetio da će sve pobiti, zbog čega je morala intervenisati policija.

Kako saznajemo, nakon ovih prijetnji škola se zaključava, a intervenisala je i policija. Iz škole se poručili da se nadaju da će institucije raditi svoj posao.

“Institucije rade svoj posao, sve je prijavljeno, možete kontaktirati institucije, tako da ja ne bih izlazila s tim u medije”, kazala je u kratkom telefonskom razgovoru direktorica Srednje strukovne škole u Ljubuškom Mila Primorac.

MUP Zapadnohercegovačkog kantona potvrdio je da su postupali po pitanju prijetnji u Srednjoj strukovnoj školi u Ljubuškom gdje je učenik prvog razreda te škole prijetio da će sve pobiti. 

"Dana 5. veljače 2024. policijski službenici PU Ljubuški su zaprimili prijavu, po kojoj poduzimaju potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti. S obzirom  da se radi o kategoriji maloljetnika, trenutačno vam ne možemo dati druge informacije. Trenutačno je u tijeku uzimanje iskaza, na navedene okolnosti, te ćete nakon završetka policijskog postupanja biti blagovremeno obaviješteni“, kazali su u odgovoru za hercegovina.info iz Uprave policije MUP-a ZHK. 



Magazin PRESS / Source


 

Pokreće Blogger.