NAPADNUTA SRPSKA POVRATNICA U MOSTARU Mislila je da neko baca petarde, ali zapravo...


Sinoć oko 22:45 minuta za sada nepoznate osobe napale su kuću starice Sofije Šantić, koja ima 85 godina, u mjestu Potoci kod Mostara, prenosi blog Nebojše Vukanovića.

Starica je bila u kući sa svojom kćerkom, koja je došla iz Podgorice u rodnu kuću kako bi sa majkom proslavila Božić, kada su čuli buku, pucnjavu i urlike.

U prvi mah su pomislili da neko baca petarde i proslavlja praznik, a onda su shvatili da im je kuća kamenovana i da je slomljeno staklo na ulaznim vratima kuće. Šantićke su se jako uplašile i pozvale policiju, koja je izvršila uviđaj i u toku je potraga za napadačima.

"Nažalost tenzije su ponovo povećane, uglavnom kao posljedica neodmjerenih izjava neodgovornih političara, kojima odgovara napetosti i prepucavanja kako bi skrenuli pažnju sa brojnih afera, od pada IZIS-a i sajta Poreske uprave Rs, nevjerovatne inflacije do korupcionaških afera. Apelujem na sve da ne nasjedaju na smišljene provokacije i ratoborne izjave političara, koji se namjerno prepucavaju i dođu tenzije" - napisao je Vukanović.




Magazin PRESS / Source


 

Pokreće Blogger.