BILJANA ISKIDALA HLJEB I IMALA ŠTA DA VIDI, SPREMALA RUČAK PA PRONAŠLA OVO Da je djete progutalo ko zna šta bi bilo FOTO


Odlazak po osnovne namirnice u market koji se nalazi u Čačku, Biljani se pretvorio u dramu, kada je nakon završene kupovine i dolaska kući, prilikom pripreme obroka u hljebu pronašla komad plastike.

Samo pukom srećom primjetila ga je na vrijeme, pa nije došlo do većeg incidenta jer se neko ko bi konzumirao tu namirnicu mogao ozbiljno povrediti.

- U sredini hljeba ugledala sam parče tvrde plastike koje uopšte nije malo, bilo je poput stakla. Srećom, prilikom lomljenja hljeba osjetila sam pod rukom da nešto nije u redu i onda sam vidjela o čemu se radi, rekla je Biljana R.

Ona dodaje da je cijeli slučaj prijavila nadležnim inspekcijama, kako bi se spriječila dalja tragedija.

- Nije mi jasno kako je došlo do toga da komad ove plastike dospe u parče hljeba. Ne daj Bože da je neko djete kupilo to kupilo i krenulo da jede, moglo je progutati ovaj komad plastike i ko zna šta bi bilo - dodaje Biljana.

Nada se da nadležne inspekcije neće ovaj slučaj ostaviti neriješenim i da će brzo reagovati, jer je kako navodi, ovakva situacija opasna i nedopustiva.





Magazin PRESS / Kurir


 

Pokreće Blogger.