OVO JE ZAPREPASTILO DOKTORE U SRBIJI Majka dječaka koji je napravio masakr u školi mu je došla u posjetu a on je uradio OVO


Na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije dječak Kosta Kecmanović zatvoren je već gotovo 5 mjeseci. Maloljetni Kosta je 3. maja ubio devet učenika i čuvara Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, a njemu je prvi put nakon štoje smješten u bolnicu došlau pojetu majka.  

"Majka je čula viku dok je čekala u hodniku, a onda su joj rekli da njezin sin odbija posjetu, pa se ona bez riječi okrenula i otišla kući. Doktori, koji rade na ispitivanju monstruoznog dječaka, ostali su zatečeni zbog Kostine reakcije", ispričao je izvor blizak bolnici.  

Malodobni Kosta je bio toliko bijesan da nije htio uzeti ni paket koji mu je majka donijela.  

Kosta K., prema prvim procjenama stručnjaka u psihijatrijskoj bolnici, ima patološki poremećaj ličnosti, odnosno nesposoban je da osjeti ljubav, empatiju i kajanje. U bolnici, gdje je trenutno smješten, ponaša se kao da mu ništa ne nedostaje, smiren je, uredno spava i jede, ne prima nikakvu terapiju i često pita kada izlazi iz bolnice. 




Magazin PRESS / Slobodna Bosna


 

Pokreće Blogger.