SJEĆATE LI SE ESMERALDE IZ ISTOIMENE SERIJE ? Nećete vjerovati kako danas izgleda i kakav je život imala - POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA DANAS OVA GLUMICA


Obožavatelji telenovela dobro se sjećaju glumice Leticije Calderon (54) koja je krajem devedesetih utjelovila je Esmeraldu u istoimenoj seriji koja je brojne prikovala uz male ekrane i s vremenom dobila kultni status.

Priča je pratila slijepu djevojku koja je odrasla u šumskoj kolibi sa staricom koja ju je pri porodu zamijenila sa svojim sinom, jer je gazda želio muško dijete. Kada je odrasla, Esmeralda se zaljubila upravo u tog dječaka, a ona i Jose Armando bili su najpopularniji televizijski par.

Upravo je ova uloga tada 29-godišnju Leticiju proslavila kao glumicu i omogućila joj niz dobrih uloga u telenovelama, no kasnije je priznala kako se u vrijeme snimanja serije borila s ovisnošću, a odlučila se izliječiti kada joj je prijateljica preminula na rukama zbog predoziranja.

Iza sebe ima dva braka. Prvi put se udala 1997. za Marca Lopeza i u braku su bili dvije godine. Nakon toga Leticia se udala za Juana Collada, s kojim je dobila dva sina, Luciana i Carla. Njezin stariji sin Lucian rođen je s Downovim sindromom, a ona mu je posvetila knjigu "Anđeo u mom životu".

Leticia i dan danas izgleda prekrasno. 




 

Magazin PRESS / Source
Pokreće Blogger.