CRNI LABUD POSLAO ČAMPARI PORUKU Da vidimo ko bi bio kurban, ja ili Aljoša. Takve smo hapsili u akciji "Trebević 2"


Zastupnik Naroda i Pravde u Skupštini KS Aljoša Čampara bio je gost Centralnog dnevnika FACE Televizije gdje je govorio o aktuelnim političkim prilikama u BiH.

Volio bih vidjeti tog kurbana iz SDA koji će biti spreman da kao potpredsjednik Federacije blokira “Osmorku”. Baš bih volio vidjeti tog kurbana – poručio je Čampara.

Nakon te rečenice, Federalni ministar unutrašnjih poslova postao je meta SDA-ovih pristalica na Facebook-u. Jedan od njih je i Avdo Subašić, predsjednik Udruženja boraca “Crni labudovi” .

“Volio bih da sam u prilici da me imenuju za potpredsjednika Federacije, da vidim ko bi bio “KURBAN”, ja ili Aljoša Čampara. Ne zna DEZERTER da smo takve hapsili 1993. godine, u operaciji “Trebević-2”, ako ne znaš, raspitaj se, ima onih koji su ti bliski, neka ti objasne, jer mali si ti ČAMPARA da bi bio veliki.

Ova crno-bijela fotografija je iz te operacije. I spremni smo kako tada, tako i danas da branimo suverenitet i integritet Bosne i Hercegovine od onih koji je nisu branili i od onih koji su je napadali.” – izjavio je Avdo Subašić, predsjednik Udruženja boraca “Crni labudovi”.

Zanimljiv odgovor na ovakvu Čamparinu konstataciju imao je zastupnik u Skupštini KS Faruk Kapidžić (SDA) koji je na Facebooku napisao:

– Onda gledaj “lafčino”, vidiš ga – poruka je Kapidžića uz sliku scene iz filma “Valter brani Sarajevo”.

Kratak komentar pokušali smo dobiti i on Aljoše Čampare, koji nam je istakao da ne želi komentarisati pomenute izjave, te da se on bavi ozbiljnim stvarima.




Source


 

Pokreće Blogger.