TRIVIĆKA BOCNULA DODIKA Čestitam mu na otvaranju Pelješkog mosta, vjerujem da je sretan kao i njegovi nalogodavci iz Zagreba


Jelena Trivić, PDP-ova kandidatkinja za predsjednicu Republike Srpske, oglasila se sinoć na društvenim mrežama povodom svečanog otvaranja Pelješkog mosta u Hrvatskoj.

Ona je iskoristila priliku i čestitala članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku na otvaranju Pelješkog mosta, što je naravno ironična poruka upućena lideru SNSD-a, s obzirom da je Dodik u slučaju Pelješkog mosta itekako pogodovao hrvatskim interesima.

- Čestitam Miloradu Dodiku na otvaranju Pelješkog mosta. Vjerujem da je danas sretan, kao i njegovi nalogodavci iz Zagreba, rekla je Trivić.

Poručuje da će Dodik nakon "okončanja političke karijere u oktobru" ostati upamćen po zastupanju interesa susjedne Hrvatske.

- Kada u oktobru okonča svoju političku karijeru, Dodik će ostati upamćen isključivo po zastupanju hrvatskih interesa i po tome što je za vrijeme njegovog korumpiranog režima Republiku Srpsku napustila trećina stanovništva, zaključila je ona.


Source


 

Pokreće Blogger.