UŽASAN ZLOČIN U SRBIJI KOJI JE POTRESAO REGIJU Ovo je Marko koji je sa sestrom 41 puta izbo oca, a onda je uslijedio NOVI ŠOK kada je policiji rekao OVO


Marko Pavlović (23) uhapšen je zbog sumnje da je krvnički izbo oca zajedno sa svojom sestrom Milicom (27). Nakon saslušanja u policiji, uslijedio je još veći šok - Marko je priznao kako je ubio maćehu Marinu M. (50), nakon čega je policija u kući kod Paraćina pronašla beživotno tijelo Marine M. (50), u lokvi krvi.

Podsjetimo, cijeli zločin se dogodio sinoć u kasnim večernjim satima. Sumnja se da su Marko i Milica izboli svog oca Miloša i nanijeli mu čak 41 ubod.

Tek nakon što su uhapšeni, Marko je policiji priznao kako je ubio i maćehu Marinu.

Policajci su u kući zatekli jeziv prizor – beživotnu ženu kako leži u lokvi krvi.

Sumnja se da je Marko prvo ubio maćehu, a zatim je zajedno sa sestrom nasrnuo na oca. Prema nezvaničnim sazananjima našeg portala, motiv za monstruozno ubistvo je bila upravo emotivna veza njihovog oca sa Milenom. Sumnja se da je djeci smetala maćeha.

Marko bio poznat po nasilju

Kako je saopšteno, uhapšena Milica je prijavljivala svog brata Marka.

„Obavještavamo vas da je u porodici Pavlović iz Trešnjevice, opština Paraćin, bilo ranijih prijava događaja u vezi nasilja u porodici kada je Milica Pavlović prijavljivala svog brata Marka Pavlovića. Protiv Marka Pavlovića, Milice Pavlović i Z.Đ., zbog krivičnog djela nasilnično ponašanje u saizvršilaštvu podnijet je optužni prijedlog Osnovnom sudu u Paraćinu i taj krivični postupak još uvijek nije okončan“, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu.

Mještani sela Trešnjevica su u razgovoru potvrdili da je nesretna žena i ranije bila maltretirana.

„Živjeli su osam godina, oni su se super slagali, problem su bila njegova djeca. Marko i nije toliko, s Milicom je imala najveći problem. Bila je podnijeta i prijava jer je tukla moju majku. Oni njoj ne mogu ništa jer je proglašena za neuračunljivu“, počinje priču kćerka ubijene žene, Violeta Živanović Krkić.

I druga kćerka ubijene žene, Jasmina Nikolić, ističe da je njena majka i ranije trpila nasilje.

„Sve živo je razbijeno po kući“, kaže ona.



Magazin PRESS / Nova.rs


 

Pokreće Blogger.