SCENE UŽASA U ČAČKU Stariji muškarac upao s puškom u kafić i zapucao...



U širem centru Čačka došlo je do pucnjave na ulici, kada je jedan muškarac iz puške ispalio nekoliko hitaca u drugog, a zatim pobjegao sa lica mjesta. Kad su čuli pucnje gosti koji su se zatekli u obližnjem kafiću odmah su izletili napolje. 


- Vidjeli smo čovjeka kako povrijeđen leži nasred ulice. Odmah smo zavli policiju i Hitnu pomoć, ali smo i sami pokušali da pomognemo povrijeđenom dok ekipa ne dođe. Napadač se dao u bijeg - rekao je  jedan od očevidaca koji se zatakeo na licu mjesta. 


Pucnjava se dogodila danas oko 16 sati u Ulici Gavrila Principa u Čačku, a muškarac (39) je teško povrijeđen i hospitalizovan na Urgentno-prijemnom odjeljenju u Opštoj bolnici u Čačku. 


- Pacijent je primljen sa prostrelnom ranom prednjeg trbušnog zida i otvorenom ranom glave. Priprema se njegov prijem u jedinicu intenzivne njege - saopšteno je iz Opšte bolnice Čačak.


Očevici ovog događaja kažu da je do pucnjave došlo kada je stariji muškarac ušao u kafić sa puškom i ispalio dva metka u muškarca koji je unutra sjedio. Nakon prvobitnog šoka i pometnje, gosti lokala su pritrčali da pomognu povrijeđenom a muškarac sa puškom je pobjegao.


- Napadač je brzom intervencijom policije pronađen i ponovo doveden na lice mjesta, nakon čega će biti priveden nadležnim organima. U pitanju je stariji čovjek, a motiv pucnjave još uvek nije poznat - rekao je jedan od očevidaca.




Magazin PRESS / Republika

 

Pokreće Blogger.